Workshop: kinderen en honden -> : “elkaar beter begrijpen” workshop

Leer samen met je kind meer over hondengedrag! Aan het einde van deze workshop heeft je kind meer inzicht over hoe men veilig met honden kan omgaan.

Deze workshop wordt door eigenares Steffi Verjans zelf gegeven. Zij is een gediplomeerd hondentrainer en hondengedragsdeskundige.

Wat? We gaan eerst kort theoretisch een aantal zaken overlopen over hondengedrag, om dan concreet aan het werk te gaan met honden.

We leren over de do’s en don’ts bij honden, hoe benader je best een hond, of wat wilt een hond nu eigenlijk zeggen als hij bijvoorbeeld met zijn tong over zin lippen likt? Waarom reageert elke hond anders op een bepaalde situatie? Hoe maakt een hond je duidelijk als hij even met rust wilt gelaten worden? We kijken ook naar het kind zijn of haar huidige sterktes bij de omgang van honden en geven concrete tips op maat van het kind.

Na afloop van de workshop krijg je ook een handig boekje mee naar huis met alle opgedane kennis van de workshop in.

Ja, dit wil ik!

Schrijf je dan snel in via info@kwispeldier.be of via info@farmflora.be met het aantal deelnemers en de leeftijd van het kind(eren.) De plaatsen zijn beperkt! Vol = vol!!!

Locatie: vzw Farm Flora te Halen

Waarom hier? Naast mijn job als gediplomeerd hondengedragsdeskundige in mijn eigen zaak Kwispeldier (www.kwispeldier.be), ben ik ook trotse eigenaar van vzw Farm Flora (www.farmflora.be). Hier wonen ook heel wat honden permanent. Met sommige van deze honden gaan we concreet aan de slag. We laten enkele praktijkvoorbeelden zien aan jullie, en daarna is het aan jullie!

Alles verloopt uiterst professioneel en onder deskundig toezicht.

Je bent welkom als begeleider (ouders, familie, voogd, …) samen met één, twee of drie kinderen.
Minimum leeftijd van het kind voor deze workshop is 4 jaar.

Tarieven: de prijs voor één begeleider met één kind: € 45
€ 5 extra voor het tweede en/of derde kind (dit moet geen kind van hetzelfde gezin zijn)
Bijvoorbeeld: je komt als begeleider met drie kinderen, dan betaal je € 55

Data en tijdstippen: zondag 2 juli of zondag 6 augustus van 13u – 15u30 (tijdsduur: twee uur en dertig minuten)

We zorgen voor een kleine groep met een beperkte aantal deelnemers, zodat iedereen individuele tips kan krijgen!

Deelname is ZONDER eigen hond! 

Schrijf je snel in via info@kwispeldier.be of via info@farmflora.be met het aantal deelnemers en de leeftijd van het kind(eren.)

Tot dan!

Stef(fi)