Voor de allereerste keer organiseren we hier bij vzw Farm Flora te 3545 Halen dagkampjes voor kinderen!

Vzw Farm Flora vangt dieren in nood permanent op. Gehandicapte, verwaarloosde, oude, getraumatiseerde en hulpbehoevende dieren vinden hier hun definitieve thuis.

Snel inschrijven is de boodschap, want de plekjes zijn beperkt. Inschrijven kan enkel per e-mailbericht naar info@farmflora.be!

We verdelen de kinderen in twee aparte groepen;

  • Één groep is voor de allerkleinsten; van 3 t.e.m. 6 jaar.
  • De tweede groep is voor de leeftijd van 6 t.e.m. 12 jaar.

Wanneer? Hieronder kan je zien op welke data we deze groepen graag verwelkomen. Je kindje kan gewoon één losse dag komen, of twee opeenvolgende dagen.

UPDATE beschikbaarheid 7/8/2023 + extra dagkampen! ->

Donderdag 10 en vrijdag 11 augustus – leeftijd: 7-12 jaar: Nog 1 plekje vrij! 

Zaterdag 12 augustus – leeftijd 3-6 jaar: Nog 1 plekje  vrij! 

Dinsdag 15 en woensdag 16 augustus – leeftijd 7-12 jaar: Nog 3 plekjes vrij!

Waar? Onze vzw is gelegen in Limburg, België te 3545 Halen.

Kostprijs? € 40 per dag  

Inbegrepen in deze prijs is een veganistisch middagmaal, tussendoortjes, drankjes en de verzekering.

Wat gaan we doen? De activiteiten zijn elke dag anders! De kindjes maken kennis met onze bijzondere dieren en helpen met de dagelijkse verzorging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geitjes eten geven, de pony’s borstelen, en vers water en hooi voorzien voor alle dieren hier op de boerderij. De hondjes hun mandjes en dekentjes worden opnieuw proper gelegd, en de hokjes worden proper gemaakt van de kippen. We knutselen leuke dingen, we koken samen, we ontdekken de natuur en leren meer over natuurlijk dierengedrag, en nog zoveel meer!

Wie begeleidt de kampen? Ik, Steffi, zal deze kampjes zelf begeleiden met hulp van een vrijwilliger. Naast deze vzw werk ik ook nog in het onderwijs. Ik ben leerkracht Nederlands, wat dus ook meteen inhoudt dat ik in het bezit ben van een pedagogisch bekwaamheidsbewijs. Daarnaast ben ik ook een gediplomeerd hoofdanimator in het jeugdwerk. Vroeger als student heb ik jaren gewerkt als hoofdanimator op speelpleinen in de zomervakanties, en als kinderopvangbegeleidster.

Zelf meenemen: een drinkbeker met hersluitbare dop, een leeg doosje met een hersluitbaar deksel, zonnecrème bij mooi weer, of een regenjasje en waterdichte schoenen/laarzen bij regenweer.

Inschrijven kan enkel per e-mailbericht naar info@farmflora.be. Zodra je van mij een bevestigingsmail krijgt, ben je pas zeker van een plekje! Je dient dan nog een formulier in te vullen voor de verzekering en mij digitaal terug te bezorgen.

Hopelijk mogen we jullie verwelkomen tussen onze dieren!

 

Liefs,

 

Stef(fi)