Help je alsjeblieft onze dieren bij vzw Farm Flora voor amper € 1, voor € 2,50, voor € 3,50 of voor € 4,50 per maand? 

Slechts een klein bedrag dat je per maand moet missen, maar voor onze dieren maakt dit een wereld van verschil! Als er meerdere mensen zijn die hier in mee steunen, vormt dit allemaal samen een mooi bedrag waar we onze facturen van kunnen betalen. 

Ja, ik wil graag dieren helpen! Klik dan hier om dit meteen in orde te brengen.

Zonder jullie, en dit is absoluut de waarheid, kan ik dit werk NIET doen.

Wij ontvangen géén subsidies aangezien wij geen dierenasiel zijn, maar een sanctuary. Dit wilt zeggen dat wij nooit dieren ter adoptie afstaan. Door dit laatste niet te doen, krijgen we dus geen subsidies van de overheid, of geen extra geld per inbeslagname van dieren, en ook al géén adoptiebijdrages van adoptanten. 

De dieren die hier wonen zijn psychisch of lichamelijk toegetakeld dat herplaatsing niet mogelijk is. Ze blijven hier voor de rest van hun leven wonen, omringd door oneindig veel liefde en warme zorgen. Dit kost natuurlijk wel wat geld.

Dus enkel en alleen door jullie financiële én morele steun kan ik elke dag dieren helpen en redden van een miserabel leven. 

Zonder jullie hulp zou vzw Farm Flora niet kunnen bestaan… Ik ben jullie dan ook oneindig dankbaar!

  Met James aan het knuffelen!

Alleen door jullie maandelijkse bijdrages kan ik dit werk blijven doen. Waarom? De vaste kosten worden hier alvast mee betaald. Het eten voor de dieren, het hooi, het stro, de medicatie, de (medische) materialen (verbanden, sleepzakken, …), onderhoudsmateriaal voor de dierenverblijven zowel binnen als buiten, vervoerskosten, de lening van de weides, verzekeringen, de water- verwarming- en elektriciteitskosten. Denk hierbij aan de wasmachine die dag en nacht draait, de warmtelampen, het water voor de badjes, de verwarming voor de honden, …

De dierenartsenkosten zijn ook maandelijks zeer hoog aanwezig. Deze laatste kosten zijn elke maand variabel, maar reken er op dat dit toch om enkele duizenden euro’s per maand gaat… Daar zijn dan de kosten van hierboven nog niet bij gerekend…

Ik heb jullie hulp dus dringend nodig!

Help onze dieren nu voor minder dan 5 euro per maand! 

Kies uit deze vier mogelijkheden! 

-> steun onze dieren voor amper € 1 per maand (let op: dit verloopt niet via onze website, maar via Teaming*. Deze organisatie stort maandelijks deze € 1 naar onze vzw door) 

-> steun onze dieren voor amper € 2,50 per maand

-> steun onze dieren voor amper € 3,50 per maand

-> steun onze dieren voor amper € 4,50 per maand 

Enkele euro’s per maand kan je misschien wel missen, en dit bedrag kan voor ons een wereld van verschil maken. Hoezo dan? Wel, als er bijvoorbeeld 100 mensen enkele euro’s per maand doneren aan onze dieren, kan de vzw blijven draaien! Samen maken we een groot verschil!

Extra informatie:

Deze drie mogelijkheden (€ 2,50 – € 3,50 of € 4,50 per maand) verlopen via onze eigen website van vzw Farm Flora, via “Mollie.” (Mollie is een Nederlandse payment service provider) Je kan hier eenvoudig en veilig betalen via je vertrouwde Bancontact, iDEAL of PayPal. Maandelijks wordt je gekozen bedrag automatisch van je bankrekening afgehouden. Je moet hier verder niets meer voor doen.

(TEAMING* is een externe website en speciaal ontwikkeld voor goede doelen. Je kan hier enkel € 1 per maand doneren aan een gekozen goed doel. Hier gelden andere betalingsmogelijkheden, maar ook dit is helemaal veilig.) 

Enorm bedankt!

Samen voor de dieren! 

Liefs, 

Stef(f)i 

met Poemi

Met Poemi op mijn schoot, aan het wachten op de dierenarts