Ongeveer één jaar geleden, kwam Charlotteje in onze vzw Farm Flora terecht na zware verwaarlozing. Toen had ze o.a. al veel last van haar gewrichten en spieren. Ze liep toen erg stram en stijf rond. We hebben dit tot voor kort redelijk onder controle kunnen houden met aangepaste pijnstilling.

Helaas heeft ze recent een opstoot gehad aan één van haar voorpoten. Ze loopt hierdoor erg mank, stijf en scheef waardoor ze ineens niet meer zelfstandig kan rechtstaan. Ik moet haar dus meestal helpen met opstaan. Ze is dan ook zo uitgeput door zelf proberen op te staan dat, zodra ze recht is geholpen, snel weer gaat zitten.

Charlotteje heeft dus dringend een rolstoel nodig met vier wielen. Om haar te ondersteunen zodat ze terug zelfstandig kan stappen en genieten van het leven. Ze wilt zo graag leven en genieten van het gezelschap van haar vriendjes en van het heerlijke gras.

Zo een rolstoel is redelijk duur -> rond de 850 euro.

Dan hebben we nog extra materialen nodig zoals extra braces, zijbescherming en als er nog geld over is kan ik daar nog wat medicatie van betalen.

Totaal van de inzamelactie: ongeveer 1200 euro.

We hebben een crowdfunding opgestart op GoFundMe. Je kan hier rechtstreeks naar deze pagina gaan om te helpen doneren-> https://gofund.me/d65ac6e8 

Rechtstreeks via ons rekeningnummer kan je ook steeds een donatie doen voor ons Charlotteje of voor onze andere dieren: VZW Farm Flora: BE09 7370 4922 8957 (BIC: KREDBEBB)

Je kan alles volgen van Charlotteje en al onze andere dieren op onze Facebook pagina of op onze Instragram pagina: stefandthevoiceless.

We zijn jullie nu al dankbaar om ons Charlotteje te helpen om terug van het leven te genieten.

Liefs,

Steffi Verjans
voorzitter vzw Farm Flora

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *