Eindelijk! Na 1 jaar schrijven is mijn eerste boek helemaal klaar.

Aangezien ik zo verzot ben op dieren wou ik maar al te graag een boek hierover uitbrengen. Na heel wat research- en denkwerk ben ik dan uiteindelijk op dit resultaat gekomen. Honden zijn nu éénmaal onmisbaar geworden in ons leven. Steeds meer mensen halen een hond of meerdere honden in huis. Het zijn waardige gezinsleden geworden.

Ik heb de bucketlist items zo realistisch mogelijk proberen te houden. Je kan hier natuurlijk heel ver in gaan; beklim bijvoorbeeld de Himalaya. Maar dan ben je natuurlijk niet realistisch bezig. Zwemmen in de zee daarentegen komt al wat dichter in de buurt.

Alleszins heb ik heel erg genoten met het schrijven van dit boek. Mijn eigen 8 honden hebben zeker en vast hun steentje bijgedragen tot de realisatie hiervan.

Ik ben heel tevreden over het resultaat. Ik hoop dat jullie veel plezier mogen beleven met de uitvoering van de bucketlist items. En het beste deel: dit moet je samen met je beste vriend doen -> jouw hond!

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op deze link om naar de webshop te gaan!

Er wordt voorlopig gewerkt met een soort van intekenlijst. De mensen betalen eerst het boek en daarna wordt het boek pas gedrukt. Zo moet ik geen grote investeringen op voorhand doen.

Er is ook een Facebook pagina opgericht over dit boek. Zo kunnen jullie naar hartelust jullie afgewerkte bucketlist items delen met iedereen!

Ik kan alvast niet wachten!

Tot snel.

 

Steffi

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *