We gaan dus verder met geld in te zamelen voor stierkalfje Bello door ⭐️?herbruikbare katoenen mondmaskers?⭐️ te naaien. ❤️ Aangezien dit verplicht gaat worden om te dragen voor de meeste mensen leek ons dit wel een tof idee!

Ik wil allereerst Francoise, Sabrina en haar moeder bedanken voor de onmisbare hulp met het maken van deze mondmaskers. ??

‼️ Deze herbruikbare mondmaskers worden gemaakt volgens de officiële richtlijnen, goedgekeurd door viroloog Marc van Ranst én je bent bovendien in de mogelijkheid om er een extra filter tussen te steken. Het zijn allemaal 100% katoenen stoffen én ze wegen zoals de richtlijnen voorschrijven 150 gram. ‼️

Momenteel hebben we 5 stofjes; de leeuwtjes, de visjes (roze stof), de honden, de getekende dieren (donker muntgroen) en de zwarte stof met witte streepjes op.

Voor de kinderen hebben we de leeuwtjes, de visjes (roze stof) en de honden.
Voor de volwassenen hebben we ook de honden, de getekende dieren en de zwarte stof met witte streepjes op. (zie onderaan dit bericht voor foto’s)

Hoeveel kosten de mondmaskers?

? We doen een actie! ?

? 4 + 1 mondmasker gratis! ? Zo heb je voor elke werkdag één mondmasker en kan je ze elke dag wassen en steriliseren zoals aanbevolen volgens de officiële richtlijnen! (30 minuten wassen op 60°)

♦️1 mondmasker kind: € 5
♦️1 mondmasker volwassenen: € 7,50

Koop je dus 4 mondmaskers krijg je de 5e er GRATIS bij!

->Je betaalt dus voor een kind 20 euro i.p.v. 25 euro.
->Voor een volwassenen betaal je 30 euro i.p.v. 37,50.
-> Wil je graag mondmaskers voor kinderen en volwassenen combineren? Dan krijg je de goedkoopste gratis. Bv. bestel je 2 mondmaskers kind en 2 mondmaskers volwassen, krijg je er een gratis mondmasker kind bij ter waarde van 5 euro. Je betaalt in dit voorbeeld dus 25 euro i.p.v. 30 euro.

♦️Verzendkosten € 2,50 binnen België. Naar Nederland € 5,50 (sorry, B Post is duur!)
Vanaf een bestelling vanaf € 60 is de verzending gratis.

Afhalen is ook mogelijk in 3545 Halen na afspraak.

BELANGRIJK! De betaling dient eerst te gebeuren alvorens we de mondmaskers opsturen. Dit op het rekeningnummer van Farm Flora: BE09 7370 4922 8957 (BIC: KREDBEBB) ?

Hoe bestellen?

Of je gaat rechtstreeks naar de webshop hier op de website en plaatst zo je bestelling: https://www.farmflora.be/winkel

Of -> je stuurt een e-mail naar info@farmflora.be en je geeft je gewenste stof en maat (kind of volwassen) door. Vergeet je ADRES niet te vermelden.

Bij de overschrijving vermeld je duidelijk je naam + familienaam en het aantal mondmaskers met maat!

We zijn druk in de weer momenteel om de mondmaskers te maken. We streven ernaar om deze zo snel mogelijk aan jullie te bezorgen. Eind volgende week hopen we de eerste mondmaskers te versturen.

De mondmaskers zijn gemaakt volgens de richtlijnen die je hier kan terugvinden: https://maakjemondmasker.be/

Bedankt voor jullie onmisbare steun! ??

Hou het veilig.

Veel liefs,

Steffi en Bello ❤️?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *