Wat een loodzware dagen zijn er achter de rug… de komende weken gaat het nog even spannend worden hoe Bello het zal gaan doen. De operatie is al heel goed verlopen, het wakker worden ook en hij steunde gisterenavond al redelijk goed op zijn achterpoot. Kijk maar naar het filmpje van gisterenavond onder dit bericht. ❤️ Door de open fractuur is het risico op een infectie wel verhoogd. We moeten dus blijven duimen. ??

De breuk was zo ontzettend complex dat er sommige klinieken niet aan wouden beginnen. Wat ben ik oprecht gelukkig dat dit bij Equitom wel het geval was. Zelfs bij de meeste dierenartsen is het vreemd dat er voor runderen zo ver gegaan wordt in het vinden van een oplossing. In 99% van de gevallen worden ze jammer genoeg nog steeds gezien als nutsdieren… Dat is zo oneerlijk, want het zijn zo een lieve en intelligente dieren. ❤️

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Bello het gaat blijven goed doen en redden zodat jullie op onze eerste opendeurdag (wanneer deze doorgaat weet ik nog niet precies) allemaal kunnen komen kennismaken met Bello én zijn beste vriendje Bobje.

Bobje treurt momenteel heel erg en volgt ons overal. Hij wilt constant bij mensen zijn, super zielig. Hij zoekt Bello, maar kan hem maar niet vinden. Ongelofelijk hoe sterk dierenliefde onderling is…

Nogmaals bedankt voor al jullie lieve woorden! Ik ben er sprakeloos van. Ongelofelijk!

Ik haat het om te vragen, maar de operatie en nazorg kost handen vol geld. Ongeveer 6000 euro… wie kan enkele euro’s missen voor onze kleine Bello? Elke euro telt. ?? SAMEN maken we een verschil. ❤️ Dit is ons rekeningnummer: BE09 7370 4922 8957 (BIC: KREDBEBB)

De facturen komen sowieso online te staan, en ik ga ook elke dag een update sturen van de donaties die binnen zijn gekomen. Op deze manier kan iedereen dit op de voet volgen. Eerlijkheid en transparantie zijn ontzettend belangrijk. Dat is het allerminste dat ik kan terugdoen voor jullie. ??

Hieronder een overzicht van de donaties op 26 april 2020: (ik zal ook de screenshots in een mapje op Facebook (Farm Flora) en Instagram (stefandthevoiceless) plaatsen van de donaties)

-10 euro
-40 euro
-10 euro
-200 euro
-25 euro
-30 euro
-10 euro
-75 euro
-25 euro
-20 euro

Totaal op 26/04/2020= € 445
Nog € 5555 te gaan… ??

Bedankt bedankt en nog eens bedankt! Elke euro groot of klein helpt Bello. ❤️

Als het filmpje niet opent, kan je dit altijd op onze Facebook pagina of Instagram-account bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *