Hallo iedereen,

 

Momenteel staan er heel wat operaties en ingrepen op het programma bij de dieren. (scroll naar beneden voor meer uitleg) Daarom hebben we een beetje hulp nodig. Wie kan er enkele euro’s missen? Of wie steunt ons door iets leuks aan te kopen in onze webshop?

Hier vind je alvast ons rekeningnummer: BE09 7370 4922 8957 (BIC: KREDBEBB)

En hier kan je rechtstreeks een kijkje nemen op onze webshop.

Heel erg bedankt alvast, namens de diertjes!

 

Steffi

vzw Farm Flora

Op 05/03 ging Fleurtje, ons klein Shi Tzu’tje onder het mes. Zoals je ziet is dit een pittige factuur geweest. (zie foto onderaan) Fleurtje (ze wordt geschat op ong. 10 jaar) is gered na een verschrikkelijk leven als broodfokteefje… Ze is nu enkele maanden bij mij, maar ze is nog steeds erg bang van menselijk contact. Ze moest gesteriliseerd worden en bijna al haar tandjes werden getrokken (rot…). Alsook haar 4 pootjes zijn zwaar ontstoken en dienen goed verzorgd te worden. Haar oorontsteking wat ze pas had toen ze hier aankwam, is gelukkig genezen.

Deze week volgt ook nog een operatie van haar vriendinnetje, Lobke. (ze wordt geschat op ong. 10 jaar) Lobke is een boomertje en werd, net zoals Fleurtje, gered na een verschrikkelijk leven als broodfokteefje. Ook zij is nog bang van mensen. Al is zij iets dapperder dan Fleurtje. Deze factuur plaats ik natuurlijk ook nog online. (update 8/03: factuur staat ook onderaan dit bericht)

Dan moet Sita, mijn stokoude Amerikaanse Cocker dame (ze wordt geschat op ong. 15 jaar), ook nog onder het mes. Al haar tanden zijn bijna rot. Zij is gered uit een dodingsstation in Spanje. Haar staart is op de een of ander manier verdwenen. Afgesneden? Misschien uit noodzaak? We zullen het nooit weten…

Bij enkele geitjes zijn luisjes ontdekt. Dus moeten zij allemaal behandeld worden en de stallen volledig gedesinfecteerd worden met speciale producten.

Elke € is dus meer dan welkom. Dank je wel!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.